BOOK BORD NÅ

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Må vi booke bord på Savoy Terrasse?

På Fredager og Lørdager gjennom hele sommeren kommer vi til å ha veldig stor pågang. Vi anbefaler å planlegge i god tid. Booker du bord på Savoy Terrasse er du og gjengen sikret inngang, så lenge dere kommer til tiden :) Drop-in så langt vi har tilgjengelige bord. Dette er kostnadsfritt. Du kan allikevel booke bord på dagtid om du ønsker det.

Drop-in?

Drop-in så langt vi har tilgjengelige bord. Dette er kostnadsfritt.

Kan jeg miste bordet jeg har booket?

Ja, vi kan ikke la ledige bord stå for lenge, det er kjipt for dem som står i kø. Har du booket bord til kl 19:00, da kommer dere 19:00 :). Vi gir dere 15 min, just in case!

Avbestilling av booking og refusjon?

Avbestillinger refunderes kun ved avbestilling senest 24t før bookingtidspunkt. Ta kontakt med oss i god tid om du ønsker å avbestille et bord. Henvis til referansenr du har fått på mail. Bookinger gjennomført for eller av personer under 23 år refunderes ikke.

Større grupper?

For større grupper over 20 personer må dere ta kontakt med oss i god tid før ankomst. Ring oss eller send en e-post, du finner kontaktinfo lenger ned på denne siden.

Arrangement for privatpersoner eller firma?

På Savoy Terrasse kan vi tilpasse for arrangement for privatpersoner eller firma. På sommeren er det ikke mulig å booke arrangement hos oss, men ta kontakt med oss om du planlegger noe, så skal vi prøve å hjelpe deg. Send mail på booking@savoy-terrasse.no

Åpningstider på Savoy Terrasse?

Søndag - torsdag: 16:00 - 02:00. Fredag:  16:00 - 03:00. Lørdag: 14:00 - 03:00

Hva er Savoy Terrasse?

Savoy Terrasse er et trendy utested med en internasjonal touch, midt på brygga i Fredrikstad. Ta turen for god atmosfære, fantastisk utsikt og ikke minst noe godt i glasset. Dere finner oss i 4. etasje på Litteraturhuset.

Aldersgrense på Savoy Terrasse?

Anbefalt alder 25+

Hvordan kommer jeg meg dit?

Savoy Terrasse holder til i 4. etg på Litteraturhuset Fredrikstad. Gå inn hovedinngangen via Storgata. Rett frem, så finner du en heis, trykk på 4 i heisen. Let's go!

Solnedgang?

Vi vil påstå at vi har byens beste solnedgang :) Kom innom å opplev selv!

Trenger du Fortsatt hjelp?

Ring: +47 920 32 145
4. etg Litteraturhuset