BOOK BORD her

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Må vi booke bord på Savoy Terrasse?

På Fredager og Lørdager gjennom hele sommeren har vi veldig stor pågang. Vi anbefaler å planlegge i god tid. Booker du bord på Savoy Terrasse er du og gjengen sikret inngang, så lenge dere kommer til tiden :) Drop-in så langt vi har tilgjengelige bord. Dette er kostnadsfritt. Du kan allikevel booke bord på dagtid om du ønsker det.

Forhåndsbestilling av drikke

Etter du har bestilt/reservert bord, kan du forhåndskjøpe Vin, Øl, Champagne og Snacks til ditt bord? Når du har fått bekreftelse på ditt reserverte bord, kan du følge en link fra din booking-bekreftelse til vår Shop-løsning, her vil du kunne handle fra vårt flaske-utvalg.

Når du har handlet ferdig og betalt, vil vi legge din ordre til din bordreservasjon og besørge at dette står klart på ditt bord til dere kommer.

Drop-in?

Drop-in så langt vi har tilgjengelige bord. Dette er kostnadsfritt.

Kan jeg miste bordet jeg har booket?

Ja, vi kan ikke la ledige bord stå for lenge, det er kjipt for dem som står i kø. Har du booket bord til kl 19:00, da kommer dere 19:00 :). Vi gir dere 15 min, just in case!

Avbestilling av booking og refusjon?

Avbestillinger refunderes kun ved avbestilling senest 24t før bookingtidspunkt. Ta kontakt med oss i god tid om du ønsker å avbestille et bord. Henvis til referansenr du har fått på mail. Bookinger gjennomført for eller av personer under 20 år refunderes ikke.

Større grupper?

For større grupper over 10 personer må dere ta kontakt med oss i god tid før ankomst. Ring oss eller send en e-post, du finner kontaktinfo lenger ned på denne siden.

Arrangement for privatpersoner eller firma?

Vi holder flere arrangement i samarbeid med Litteraturhuset Fredrikstad og egne arrangement i samarbeid med bedrifter, artister, supporter grupper og lignende.

Arrangementer i regi av Litteraturhuset finner du på Litthusfred.no

Våre egne arrangementer annonseres på Facebook og Instagram

Vårt bookingsystem vil ikke være åpent for reservasjoner i forbindelse med disse arrangementene. De betalte arrangementene vil man måtte kjøpe billetter til via arrangørenes kanaler. For gratis-arrangementer er det bare å møte opp hos oss.

Åpningstider på Savoy Terrasse?

Onsdag: 18:00 - 01:00
Torsdag: 18:00 - 01:00
Fredag:  18:00 - 03:00
Lørdag: 17:00 - 03:00

Hva er Savoy Terrasse?

Savoy Terrasse er et trendy utested med en internasjonal touch, midt på brygga i Fredrikstad. Ta turen for god atmosfære, fantastisk utsikt og ikke minst noe godt i glasset. Dere finner oss i 4. etasje på Litteraturhuset.

Aldersgrense på Savoy Terrasse?

Anbefalt alder: 25+

Hvordan kommer jeg meg dit?

Savoy Terrasse holder til i 4. etg på Litteraturhuset Fredrikstad. Gå inn hovedinngangen via Storgata. Rett frem, så finner du en heis, trykk på 4 i heisen. Let's go!

Solnedgang?

Vi vil påstå at vi har byens beste solnedgang :) Kom innom å opplev selv!

Trenger du Fortsatt hjelp?

Ring: +47 920 32 145
4. etg Litteraturhuset